Appartement te koop Altea: 1 bij 6 van 10

Ontdek met makelaar Altea Premium Properties appartementen te koop in Altea aan de Costa Blanca. Wij zijn uw vastgoed makelaar aan de Spaanse kust en hebben de mooiste selectie appartementen gevonden in de leukste kustplaatsjes van Spanje: Altea, Javea en Finestrat.

De eindeloze Middellandse Zeekust van Spanje kent veel leuke steden en dorpjes. Een bijzonder stadje is Altea. Dit is het hart van de Costa Blanca waar veel Nederlanders al decennialang vakantie vieren en zelfs ook wonen en werken.

Altea ligt ten noorden van Benidorm aan de Mediteraanse kust. Een plaats waar veel (inter)nationale schilders, beeldhouwers, dichters, zangers en schrijvers hun inspiratie opdoen. Altea wordt ook gekenmerkt door zijn de vele kleine pittoreske straatjes met de witte huisjes. In de buurt van het kleine nabijgelegen dorpje Altea la Vella en de urbanisatie Sierra de Altea, Urlisa en Altea Hills vind je veel villa's die, vrijwel altijd voorzien zijn van een privézwembad en vooral in deze streek hebben de villa's vaak een spectaculair uitzicht op Altea, de baai van Altea, de omliggende bergen en de skyline van Benidorm.

2 Slaapkamer Apartment te koop Altea 199.000€

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 2 | Referentie: 1064

Gezellig goed onderhouden appartement dichtbij Altea la Vella. Het appartement bestaat uit twee tweepersoons slaapkamers met elk hun badkamer ensuite, grote woonkamer, moderne ruime keuken en een mooi groot privéterras met uitgang naar gemeenschappelijke tuin waar zich ook het gemeenschappelijk zwembad bevind . Garage en berging.

3 Slaapkamer Apartment te koop Altea 285.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Referentie: 1046

Prachtig appartement in wooncomplex met 2 gemeenschappelijke zwembaden en tuin. Het appartement bestaat uit drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan één ensuite. Aparte keuken met bijkeuken. De woonkamer en slaapkamer hebben beide toegang tot het ruime grotendeels overdekte terras met prachtig uitzicht. Er is een eigen parkeerplaats en berging in de garage.

2 Slaapkamer Apartment te koop Altea 319.000€

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 2 | Referentie: 1025

Mooi appartement in prestigieus complex met 24-uurs bewaking en gemeenschappelijk zwembad. Het appartement bestaat uit twee slaapkamers en twee badkamers, waarvan één on-suite. De open keuken en de woonkamer zijn verbonden met een ruim terras waar u kunt genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht. De twee slaapkamers hebben beide toegang tot een ander terras met prachtig uitzicht op de bergen. Privéparking in garage en berging.

2 Slaapkamer Apartment te koop Altea 395.000€

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 2 | Referentie: 1024

Mooi gerenoveerd appartement in prestigieus wooncomplex met 24 uur beveiliging .Het moderne appartement heeft twee slaapkamers en twee badkamers, een badkamer is op-suite. Er zijn twee terrassen, waarvan een met een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee, Altea en de bergen. De half open keuken is volledig uitgerust. Twee parkeerplaatsen zijn inbegrepen.

3 Slaapkamer Apartment te koop Altea 525.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Referentie: 1036

Zeer mooie luxe en ruim appartement in een van de beste complexen in de Altea-regio. Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en twee badkamers (waarvan één ensuite). Alle kamers zijn verbonden met een ruim terras met een spectaculair panoramisch uitzicht. Het appartement heeft veel extra's zoals marmeren vloeren, vloerverwarming, jacuzzi op het terras, mooie ruime open keuken met bijkeuken en gesloten garage.