Appartement te koop Finestrat: 1 bij 1 van 1

Ontdek met makelaar Altea Premium Properties appartementen te koop in Finestrat, Costa Blanca. Wij zijn vastgoed makelaars aan de Spaanse kust en hebben voor u de mooiste selectie appartementen gevonden in de leukste kustplaatsjes van Spanje: Altea, Javea en Finestrat.

Finestrat, een mooie kustplaats die tegelijk bergachtig is. Cala de Finestrat is een fraaie badplaats dichtbij het prachtige dorpje aan de Costa Blanca. 
Het oude dorp Finestrat ligt 40 km ten noorden van Alicante en zeer dicht bij Benidorm. Dit zorgt voor een unieke combinatie, landinwaarts is het een bergdorp en tevens ook een kleine toeristische badplaats aan de zee, genaamd Cala Finestrat. Het schilderachtige dorp, dat op de berg kant van Puig Campana ligt heeft een prachtig uitzicht vanuit de bergen naar de zee; de architectuur heeft een duidelijke Moorse invloeden en veel van de huizen zijn kleurrijk beschilderd. Naast appartementen biedt makelaar Altea Premium Properties ook villa's te koop in Finestrat en nieuwbouw woningen aan de Costa Blanca.

2 Slaapkamer Apartment te koop Finestrat 160.000€

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 2 | Referentie: 1001

Campanabay is een privaat residentieel complex met 44 huizen, met ieder 4 appartementen . Twee van hen op de begane grond met een eigen tuin en de twee op de bovenste verdieping met een solarium. Alle huizen hebben parkeergelegenheid, gemeenschappelijk zwembad en aangelegde gebieden. Ze zijn ontworpen om te genieten van het leven in de Middellandse Zee.