Huis kopen Javea: 1 bij 6 van 45

Zoek door onze selectie van koopwoningen in Javea ofterwijl Xabia met makelaar Altea Premium Properties. Naast koopwoningen bieden we ook appartementen en villa's te koop aan in Javea. Wij zijn vastgoedmakelaars gespecialiseerd in huizen aan de Spaanse kust, we hebben tevens huizen te koop in Altea en andere kustplaatsen aan de Costa Blanca, Spanje.

Xàbia (in het Spaans ook aangeduid als Jávea) is een vissersdorp dat uitgegroeid tot een belangrijke toeristische bestemming aan de Costa Blanca. Xàbia ligt ongeveer halverwege de Costa Blanca, tussen Calp (Calpe) en Dénia in.
De gehele kuststrook van Xàbia is ongeveer drie kilometer lang. Het belangrijkste strand van Xàbia is Playa del Arenal (Platja de l’Arenal). Rondom dit fijne zandstrand ligt een wandelboulevard met veel restaurants, terrasjes en winkeltjes. 


Nabij Xàbia liggen prachtige natuurgebieden. De berg Montgó biedt met een hoogte van 753 meter een fraai uitzicht over Xàbia. Ook zorgt deze berg er mede voor dat wind en slecht weer Xàbia wat minder gemakkelijk kunnen bereiken. Vanaf Montgó kun je op heldere dagen het 90 kilometer verderop gelegen eiland Ibiza zien liggen.

5 Slaapkamer Villa te koop Javea 1.490.000€

Slaapkamers: 5 | Badkamers: 4 | Referentie: 1054P

Deze moderne villa is afgewerkt volgens de hoogste normen en biedt ultieme luxe, bestaande uit 5 grote slaapkamers, 5 badkamers, grote open keuken en woonkamer, buiten zomerkeuken. Het buitenzwembad is perfect voor die lange zomermaanden en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op het Spaanse platteland en de zee.

4 Slaapkamer Villa te koop Javea 1.445.000€

Slaapkamers: 4 | Badkamers: 5 | Referentie: 1070M

Deze prachtige villa heeft 4 slaapkamers, 5 badkamers, een grote en lichte woon / eetkamer en een volledig uitgeruste keuken met Italiaans design, A / C, vloerverwarming, domoticasysteem en alle nieuwste technologieën, het heeft ook een spectaculair Infinity buitenzwembad van 12x4 m, een spa met een verwarmd binnenzwembad van 6 x 2 m en een fitnessruimte.