Huis kopen Finestrat: 1 bij 6 van 7

Zoek door onze selectie van koopwoningen in Finestrat aan de Costa Blanca met makelaar Altea Premium Properties,. Wij zijn vastgoed makelaars gespecialiseerd in de verkoop van huizen aan de Spaanse kust en onder andere in Finestrat. Vind hier onze selectie van huizen die te koop staan in Finestrat.

Spanje is een van de populairste landen voor Nederlanders en Belgen om in te wonen. Ieder jaar zijn er weer honderden Nederlanders en Belgen dapper genoeg om hun koffers te pakken. Maar niet iedereen kiest ervoor om definitief te verhuizen. Ook semigreren wordt steeds meer gedaan. Finestrat, een mooie kustplaats die tegelijk bergachtig is. Cala de Finestrat is een fraaie badplaats dichtbij het prachtige dorpje aan de Costa Blanca.

Finestrat heeft een zuiver, bijna ongerept mediterraan landschap dat wordt begrensd door met pijnbomen bedekte heuvels en de kenmerkende landbouwgronden waar amandel-, olijf- en johannesbroodbomen worden afgewisseld met kleine boomgaarden met bloeiende sinaasappel-, granaatappel- en mispelbomen. Maar niet alleen het klimaat, de ligging en het landschap maken van Finestrat een bijzondere plaats. Het dorp, een voormalige Arabische boerderij, heeft ook zijn eigen persoonlijke karakter weten te behouden zonder al te veel veranderingen te ondergaan, zelfs niet in de fysieke opbouw.

In Finestrat wonen betekent deelnemen aan een rustige, ongehaaste gemeenschap die alle charmes van een eersterangs toeristencentra heeft. Op slechts vijftien minuten rijden ligt, enerzijds, de toeristische en stadsdrukte van Benidorm, en anderzijds, het rustigere maar toch altijd levendige Altea of Javea.

2 Slaapkamer Apartment te koop Finestrat 160.000€

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 2 | Referentie: 1001

Campanabay is een privaat residentieel complex met 44 huizen, met ieder 4 appartementen . Twee van hen op de begane grond met een eigen tuin en de twee op de bovenste verdieping met een solarium. Alle huizen hebben parkeergelegenheid, gemeenschappelijk zwembad en aangelegde gebieden. Ze zijn ontworpen om te genieten van het leven in de Middellandse Zee.

3 Slaapkamer New Development te koop Finestrat 275.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Referentie: 1015

Nieuwbouw villa's "Birdie" in Balcón de Finestrat. Deze villa bestaat uit drie slaapkamers en twee badkamers op een individueel perceel van 350m2 met een panoramisch uitzicht over de zee, de bergen en de golfbaan. De tuin is van weinig onderhoud met privé zwembad. Het heeft een groot potentieel voor toeristische verhuur.

3 Slaapkamer New Development te koop Finestrat 275.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Referentie: 1016

Nieuwbouw villa "Tee" in Balcón de Finestrat op individuele plot met een prachtig uitzicht vanaf plot of solarium. De villa bestaat uit drie slaapkamers en twee badkamers (een en-suite) allemaal op een niveau. De woonkamer en open keuken zijn 35m2 en hebben directe toegang tot de tuin en het zwembad. Er is een groot potentieel voor toeristische verhuur. Er is een mogelijkheid tot kelder voor extra kosten.

3 Slaapkamer Villa te koop Finestrat 335.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Referentie: 1009

Deze luxe villa is ontworpen met al zijn accommodaties op één verdieping. Deze villa is ontwikkeld om vanaf het perceelniveau te genieten van het uitzicht en biedt uitzicht op verbluffende zonsopgangen van verschillende buitenruimtes. Voor degenen die op zoek zijn naar een groter huis bieden wij Villa Blue II met een enorme kelder.

3 Slaapkamer Villa te koop Finestrat 389.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 3 | Referentie: 1008

Mooie moderne villa's met uitzicht op de Middellandse Zee. Alle villa's hebben twee verdiepingen. Op het lagere niveau is de woonkamer en keuken en een slaapkamer met badkamer op de suite. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot het terras en het zwembad. er is ook een optie om een ​​kelder te hebben die model Villa View II zal zijn.

3 Slaapkamer Villa te koop Finestrat 495.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 3 | Referentie: 1056L

Nieuw project, biedt slechts 4 onafhankelijke villa's van luxe, modern en licht. Ze danken hun naam View Premium voor hun zorgvuldige architecturale creatie, materialen, ... Dit allemaal om een uitstekende kwaliteit van leven en comfort te bieden. Het bestaat uit 3 slaapkamers en 3 badkamers, privézwembad.