Huis te koop Costa Blanca: 1 bij 6 van 265

Zoek door onze selectie van koopwoningen aan de Costa Blanca met makelaar Altea Premium Properties. Wij zijn vastgoedmakelaars gespecialiseerd in de verkoop van huizen aan de Spaanse kust, vindt hier koophuizen in onze favoriete kustplaatsen aan de Costa Blanca, Spanje. Maar waarom is de Costa Blanca de meest ideale plek om te wonen?

Volgens de World health Organisation (WHO) is het klimaat aan de Costa Blanca één van de gezondste ter wereld. De lucht is schoon, er is geen industrie. De winters zijn mild en de zomers zijn niet al te heet. De luchtvochtigheid is relatief laag. De zon schijnt gemiddeld 310 dagen per jaar en het regent niet veel. Kortom een uniek microklimaat dat een positieve werking heeft op de gezondheid. 
Daarbij wordt de Spaanse gezondheidszorg gerekend tot één van de beste van Europa. De publieke ziekenhuizen in de regio Costa Blanca Noord (Dénia, Benidorm en Villajoyosa) staan goed aangeschreven. 


Costa Blanca Noord staat bekend om de prachtige natuur, een ruig en bergachtig binnenland en een schitterende kustlijn. Van mooie baaien en rotspartijen tot langgerekte kilometerslange zandstranden. Het landschap kenmerkt zich door olijf-, sinaasappel-, amandelbomen. Vooral het Noordelijke deel van de Costa Blanca is erg groen. 
Costa Blanca Noord is goed bereikbaar vanaf de vliegvelden van Alicante en Valencia.