Villa kopen Javea: 1 bij 6 van 38

Bent u op zoek naar een villa te koop in Javea (Xabia) in de provincie Alicante, Spanje? Altea Premium Properties is uw Spaanse makelaar aan de Costa Blanca en biedt een bijzondere selectie luxe villas aan in onder andere Javea en tevens in Altea en Finestrat.

Niet alleen voor overwinteraars is Jávea een leuke plaats om te zijn. Eigenlijk iedereen is waarschijnlijk wel onder de indruk van de pracht van deze plek. Jávea bestaat uit drie delen; de oude binnenstad (La Villa) waar nog restanten van piraterij en allerlei overheersingen van andere volkeren te vinden zijn, de haven en de ‘zandvlakte’. Jávea ligt perfect gesitueerd tussen Valencia en Alicante en is omringd door rotsen, bergen en een enorme verscheidenheid aan vegetatie.

Tussen Dénia en Jávea ligt de prachtig grot La Cova Tallada, één van de mooiste plaatsen van de provincie Alicante. Zeker een bezoekje waard! Je kunt in de omgeving van Jávea en Dénia goed duiken. Ook kunt u in Javea de prachtige onderwaterwereld van Spanje ontdekken: Cala Blanca zeker een aanrader.

5 Slaapkamer Villa te koop Javea 1.490.000€

Slaapkamers: 5 | Badkamers: 4 | Referentie: 1054P

Deze moderne villa is afgewerkt volgens de hoogste normen en biedt ultieme luxe, bestaande uit 5 grote slaapkamers, 5 badkamers, grote open keuken en woonkamer, buiten zomerkeuken. Het buitenzwembad is perfect voor die lange zomermaanden en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op het Spaanse platteland en de zee.

4 Slaapkamer Villa te koop Javea 1.445.000€

Slaapkamers: 4 | Badkamers: 5 | Referentie: 1070M

Deze prachtige villa heeft 4 slaapkamers, 5 badkamers, een grote en lichte woon / eetkamer en een volledig uitgeruste keuken met Italiaans design, A / C, vloerverwarming, domoticasysteem en alle nieuwste technologieën, het heeft ook een spectaculair Infinity buitenzwembad van 12x4 m, een spa met een verwarmd binnenzwembad van 6 x 2 m en een fitnessruimte.