Villa kopen Javea: 1 bij 6 van 20

Bent u op zoek naar een villa te koop in Javea in de provincie Alicante, Spanje? Altea Premium Properties is uw Spaanse makelaar aan de Costa Blanca en biedt een bijzondere selectie luxe villas aan in onder andere Javea ofterwijl Xabia.

Niet alleen voor overwinteraars is Jávea een leuke plaats om te zijn. Eigenlijk iedereen is waarschijnlijk wel onder de indruk van de pracht van deze plek. Jávea bestaat uit drie delen; de oude binnenstad (La Villa) waar nog restanten van piraterij en allerlei overheersingen van andere volkeren te vinden zijn, de haven en de ‘zandvlakte’. Jávea ligt perfect gesitueerd tussen Valencia en Alicante en is omringd door rotsen, bergen en een enorme verscheidenheid aan vegetatie.

Tussen Dénia en Jávea ligt de prachtig grot La Cova Tallada, één van de mooiste plaatsen van de provincie Alicante. Zeker een bezoekje waard! Je kunt in de omgeving van Jávea en Dénia goed duiken. Ook kunt u in Javea de prachtige onderwaterwereld van Spanje ontdekken: Cala Blanca zeker een aanrader.

3 Slaapkamer Villa te koop Javea 565.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Referentie: 1066M

Deze moderne villa is gebouwd op een exclusief perceel van 1000 m2, op een uitstekende locatie in de urbanisatie Monte Olimpo kortbij Javea. De villa heeft een zeer praktische indeling en is verdeeld over één niveau met 3 comfortabele slaapkamers, 2 badkamers en een ruime woonkamer met directe toegang tot de volledig uitgeruste keuken. De woning heeft een groot terras en een prachtig zwembad, waardoor een perfecte plek om te ontspannen en te genieten.

3 Slaapkamer Villa te koop Javea 565.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Referentie: 1074M

Deze moderne villa is ontworpen op een verdieping voor comfortabel wonen met een grote slaapkamer met badkamer en-suite en directe toegang tot het zwembad en twee slaapkamers met een gedeelde badkamer. De grote leefruimte met open keuken heeft ook directe toegang tot de terrassen en het zwembad waardoor het zeer gemakkelijk is om van deze villa te genieten. Achter de keuken vinden we een berging en wasruimte.

3 Slaapkamer Villa te koop Javea 595.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 3 | Referentie: 1076M

Deze prachtige moderne villa is verdeeld over twee verdiepingen. De ingang van de villa bevindt zich op de begane grond. U vindt een grote woonkamer en een lichte eetkamer met ingerichte keuken en volledig uitgerust. Op deze verdieping bevindt zich ook een prachtige slaapkamer met kledingkast en een badkamer. Op de eerste verdieping is er een grote slaapkamer met badkamer en nog een slaapkamer. De villa heeft een groot terras met een mooi zwembad, carport voor twee auto's.

3 Slaapkamer Villa te koop Javea 605.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Referentie: 1039

Moderne nieuwbouw villa met zijn moderne design contrasterende natuurstenen elementen en grote glazen delen, Aan de ene kant van de villa vind je een gang met drie slaapkamers, twee badkamers (een en-suite) en gastentoilet. De andere kant van deze eigentijdse villa opent zich naar een ruime, lichtovergoten woon- en eetkamer, met een geïntegreerde volledig uitgeruste keuken en een aparte bijkeuken. Elke kamer van de villa biedt toegang tot het ruime terras en de tuin.

3 Slaapkamer Villa te koop Javea 670.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Referentie: 1078M

Deze mooie villa is ontworpen om op een perceel van 1000 m2 te bouwen . De ingang van deze twee verdiepingen tellende villa met dubbele hoogte bevindt zich op de eerste verdieping. Hier vindt u een ruime en lichte woon- en eetkamer met een geïntegreerde volledig uitgeruste keuken. Op dit niveau zijn er ook twee comfortabele slaapkamers met ingebouwde kasten en een badkamer. Op de tweede verdieping hebben we een grote slaapkamer met een badkamer in suite en toegang tot een eigen terras.

3 Slaapkamer Villa te koop Javea 695.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 3 | Referentie: 1072M

Deze uitzonderlijke villa heeft een totale oppervlakte van 163 m2 op een perceel van 1000m2. Het huis is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond is er een grote woon-eetkamer met een moderne geïntegreerde volledig uitgeruste keuken, een gastentoilet en een slaapkamer met en-suite badkamer. Allemaal met directe toegang tot het buitenterras, met een zwembad. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met en-suite badkamers en ingebouw kasten. Een prachtige tuin omringt het huis.