Villa kopen Finestrat: 1 bij 4 van 4

Bent u op zoek naar een villa te koop in Finestrat in de provincie Alicante, Spanje? Altea Premium Properties is uw Spaanse makelaar aan de Costa Blanca en biedt een bijzondere selectie luxe villas aan in onder andere Finestrat, Altea en Javea.

Het dorp Finestrat is tamelijk bijzonder, het is zowel een bergdorpje en klein toeristisch resort aan de zee, pal aan de bergkant van Puig Campana gelegen. Je kunt er genieten van prachtige uitzichten op de zee, Moorse architectuur en kleurrijke huizen. Met de blauwe vlag status is Cala de Finestrat een geliefde plek bij zowel toeristen als de inwoners, zij verkiezen het boven Playa Poniente en Playa Levante, twee grotere stranden nabij Benidorm. Het zand is er zacht en het water gaat geleidelijk aan dieper, hierdoor is het de perfecte strandvakantie in Spanje.

Ontdek ons aanbod van prachtige villa's aan de Spaanse Costa en wij begeleiden u met plezier door de aankoopprocedure. Heeft u direct al vragen over het kopen van een huis in Spanje? Neem dan contact met ons op of lees meer over onze service.

5 Slaapkamer Villa te koop Finestrat 895.000€

Slaapkamers: 5 | Badkamers: 4 | Referentie: RS 6004

BATHROOMS 4,5 4 badkamers (3 ensuite) 1 gastentoilet SLAAPKAMERS 3/5 Optie 1 5 slaapkamers Optie 2 3 + multifuctionele kamer met kitchenette / bar PARKING 5/6 2 auto-ingangen garage voor 2 auto's parkeerplaats voor 3/4 auto's GEGEVENS Villa in Ibiza-stijl Gepolijste betonnen vloeren Vloerverwarming (hoofd- en eerste verdieping) Ibiza-stijlkeuken Bosch-apparaten Slimme woning Verwarmd zwembad Verschillende terrassen

3 Slaapkamer Villa te koop Finestrat 495.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 3 | Referentie: 1056L

Nieuw project, biedt slechts 4 onafhankelijke villa's van luxe, modern en licht. Ze danken hun naam View Premium voor hun zorgvuldige architecturale creatie, materialen, ... Dit allemaal om een uitstekende kwaliteit van leven en comfort te bieden. Het bestaat uit 3 slaapkamers en 3 badkamers, privézwembad.

3 Slaapkamer Villa te koop Finestrat 389.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 3 | Referentie: 1008

Mooie moderne villa's met uitzicht op de Middellandse Zee. Alle villa's hebben twee verdiepingen. Op het lagere niveau is de woonkamer en keuken en een slaapkamer met badkamer op de suite. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot het terras en het zwembad. er is ook een optie om een ​​kelder te hebben die model Villa View II zal zijn.

3 Slaapkamer Villa te koop Finestrat 335.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Referentie: 1009

Deze luxe villa is ontworpen met al zijn accommodaties op één verdieping. Deze villa is ontwikkeld om vanaf het perceelniveau te genieten van het uitzicht en biedt uitzicht op verbluffende zonsopgangen van verschillende buitenruimtes. Voor degenen die op zoek zijn naar een groter huis bieden wij Villa Blue II met een enorme kelder.