Villa te koop Costa Blanca: 1 bij 6 van 431

Zou u graag een villa kopen aan de Spaanse Costa? Altea Premium Properties is uw makelaar in Spanje en biedt een bijzondere selectie luxe villas aan in onder andere Altea, Finestrat en Javea.

De Costa Blanca (“witte kust”) is één van de populairste kustgebieden in Spanje en ligt in het oostelijke deel van het land in de Regio Murcia. De Costa Blanca beslaat een groot deel van de kust van de provincies Alicante en Valencia. Langs de kustlijn van de Costa Blanca zijn er meerdere grote kleine badplaatsen te vinden. Enkele van deze plaatsen zijn erg populair bij overwinteraars.

De milde droge winters en de aangenaam warme en droge zomers worden veroorzaakt door een mediterraan klimaat waarbij de Middellandse Zee in de winter een verwarmend effect heeft op de streek. Dit wordt versterkt door de aanwezigheid van bergen en heuvels achter de Costa Blanca die de warmte van de zee vasthouden en de kou uit het binnenland tegenhouden in de winter.

Vind hier ons aanbod van prachtige villa's aan de Spaanse Costa. Heeft u direct al vragen over het kopen van een villa aan de Spaanse kust? Lees dan meer over onze service of neem contact op met ons.

6 Slaapkamer Villa te koop Benitachell 2.450.000€

Slaapkamers: 6 | Badkamers: 6 | Referentie: OV-AJ067

Villa la Cala is een villa van grote afmetingen, gelegenop een perceel van 2.493m2 in de exclusieve villawijk Jazmines van de urbanisatie Cumbre del Sol. De zone is alleen toegankelijk voor de eigenaren van de grote, luxe villa?€?s. Villa la Cala telt drie niveaus en is het resultaat van een uniek, exclusief ontwerp, met riante, open ruimtes met veel licht. Alle vertrekken kijken uit op de Middellandse Zee om de prachtige zeezichten zoveel mogelijk te benutten. Het hoogste niveau biedt toegang tot de woning. 5 van de 6 slaapkamers bevinden zich op deze verdieping. De hoofdslaapkamer beschikt over een grote inloopkast en een bijbehorende badkamer met douche en badkuip, vanwaar men uitziet op zee. De overige 4 slaapkamers van deze verdieping beschikken eveneens over een bijbehorende badkamer met douche en kleerkast. Alle slaapkamers hebben direct toegang tot het terras en er is tevens een gemeenschappelijke ruimte om gezamenlijk televisie te kunnen kijken. De trap leidt naar de hoofdverdieping van deze woning, de zone om overdag te vertoeven. Er is een grote zit- eetkamer, een keuken met een kookeiland en eethoek, voorraadkast, washok, kamer met bijbehorende badkamer voor het personeel, een gastentoilet en een parkeerplaats voor 3 voertuigen. Verder beschikt de woning over een terras dat ideaal is om te relaxen, een infinity zwembad met een wateroppervlakte van 60 meter en een riante veranda met een eethoek voor overdag en een zone voor relax van waar men geniet van het sensationele uitzicht op zee. Tenslotte beschikt deze fantastische woning nog over een vrije ruimte van meer dan 100m2, die zich op de benedenverdieping bevindt en die de eigenaar al naargelang zijn wensen kan inrichten.

3 Slaapkamer Villa te koop Benitachell 2.300.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 3 | Referentie: OV-AJ089

Het uitzicht op de Middellandse Zee vanaf Jazmines Residential is uniek en Villa Maresme is ontworpen om deze prachtige uitzichten en de schoonheid van de locatie nog meer uit te lichten. Villa Maresme heeft een open verdeling, waarin alle ruimtes zijn verbonden, waardoor het licht door de kamerhoge ramen naar binnen komt en alle kamers oplicht. Op de bovenste etage zijn vier verschillende ruimtes samengebracht die het daggedeelte van dit huis vormt: een open keuken met kookeiland, eetkamer, salon en het terras met een indrukwekkend infinity zwembad van 15 meter lang, om te genieten van zwemmen of gewoon te genieten van de adembenemende uitzichten. Een distributie die wordt voltooid met 3 slaapkamers, allen met eigen badkamer, een toilet, een porche met barbecue perfect om te genieten van de zonnige dagen, een tweede lounge op de begane grond met dubbele hoogte, parkeergelegenheid voor twee voertuigen en meerdere tuinen. Kortom, een exclusieve villa om het hele jaar te wonen en te genieten van het prachtige klimaat en uitzicht op zee van het Residential Resort Cumbre del Sol.

5 Slaapkamer Villa te koop Benissa 2.099.000€

Slaapkamers: 5 | Badkamers: 5 | Referentie: RS 5880

Een prachtige villa NIEUWBOUW in BENISSA COSTA, met een spectaculair uitzicht op de zee en de vallei. Minimalistische stijl, met 5 slaapkamers en 5 badkamers, RACO DE GALENO Deze prachtige moderne design villa met vijf slaapkamers en vijf badkamers heeft een perceel van 1.518 m2 met gemakkelijke toegang. Woonoppervlakte: 450 m2. Met materialen van topkwaliteit en een garantie van 10 jaar. Het ligt in een zeer rustige omgeving, op een paar minuten van de stranden en het stadscentrum.