Luxe appartement Javea te koop: 0 bij 0 van 0

Koop uw luxe appartement in Javea met Altea Premium Properties, uw makelaar aan de Spaanse kust. Wij helpen u graag met het vinden van een modern appartement in Javea of een van onze anderen favoriete kustplaatsjes in Spanje zoals Altea of Finestrat.

Niet alleen voor overwinteraars is Jávea een leuke plaats om te zijn. Eigenlijk iedereen is waarschijnlijk wel onder de indruk van de pracht van deze plek. Jávea bestaat uit drie delen; de oude binnenstad (La Villa) waar nog restanten van piraterij en allerlei overheersingen van andere volkeren te vinden zijn, de haven en de ‘zandvlakte’. Jávea ligt perfect gesitueerd tussen Valencia en Alicante en is omringd door rotsen, bergen en een enorme verscheidenheid aan vegetatie.

Met de ‘zandvlakte van Jávea’ wordt het strand bedoeld. Het strand is namelijk wel 20 kilometer lang. Het zeewater van de Middellandse Zee is hier nagenoeg altijd wel aangenaam. In de wintermaanden niet om in te zwemmen, maar zeker wel om even te pootjebaden. Het is ook mogelijk om verschillende watersporten uit te oefenen in de zee bij Jávea, waaronder duiken. In de zomer kun je aan de boulevard bij het strand Playa del Arenal heerlijk genieten van een drankje met een hapje of een avondje uit.