Luxe appartement Altea te koop: 1 bij 6 van 10

Koop uw luxe appartement in het prachtige kustplaatsje Altea met Altea Premium Properties, uw makelaar aan de Spaanse kust. Wij helpen u graag met het vinden van een luxe appartement in Altea of een van onze anderen favoriete kustplaatsjes in Spanje zoals Javea of Finestrat.

De oude stadskern van Altea, met resten van een kasteel, de kerk, la Iglesia de Nuestra Señora del Consuelo, het strand, de strandboulevard en de haven zijn de belangrijkste kenmerken van deze gemeente. Altea is het paradijs van de kunstenaars, bevangen door de schoonheid van de talrijke mooie plekjes, de witheid van de huizen en de straten die op zoek gaan naar de zee, een paradijs aan de Middellandse Zee.

Het plaatsje omvangt meer dan 6 km kustgebied dat kliffenzones afwisselt met baaien en stranden, waaronder La Olla, Cap Negret, El Mascarat en Cap Blanc en natuurlijk, de Jachtclub van Altea.

2 Slaapkamer Apartment te koop Altea 199.000€

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 2 | Referentie: 1064

Gezellig goed onderhouden appartement dichtbij Altea la Vella. Het appartement bestaat uit twee tweepersoons slaapkamers met elk hun badkamer ensuite, grote woonkamer, moderne ruime keuken en een mooi groot privéterras met uitgang naar gemeenschappelijke tuin waar zich ook het gemeenschappelijk zwembad bevind . Garage en berging.

3 Slaapkamer Apartment te koop Altea 285.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Referentie: 1046

Prachtig appartement in wooncomplex met 2 gemeenschappelijke zwembaden en tuin. Het appartement bestaat uit drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan één ensuite. Aparte keuken met bijkeuken. De woonkamer en slaapkamer hebben beide toegang tot het ruime grotendeels overdekte terras met prachtig uitzicht. Er is een eigen parkeerplaats en berging in de garage.

2 Slaapkamer Apartment te koop Altea 319.000€

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 2 | Referentie: 1025

Mooi appartement in prestigieus complex met 24-uurs bewaking en gemeenschappelijk zwembad. Het appartement bestaat uit twee slaapkamers en twee badkamers, waarvan één on-suite. De open keuken en de woonkamer zijn verbonden met een ruim terras waar u kunt genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht. De twee slaapkamers hebben beide toegang tot een ander terras met prachtig uitzicht op de bergen. Privéparking in garage en berging.

2 Slaapkamer Apartment te koop Altea 395.000€

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 2 | Referentie: 1024

Mooi gerenoveerd appartement in prestigieus wooncomplex met 24 uur beveiliging .Het moderne appartement heeft twee slaapkamers en twee badkamers, een badkamer is op-suite. Er zijn twee terrassen, waarvan een met een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee, Altea en de bergen. De half open keuken is volledig uitgerust. Twee parkeerplaatsen zijn inbegrepen.

3 Slaapkamer Apartment te koop Altea 525.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Referentie: 1036

Zeer mooie luxe en ruim appartement in een van de beste complexen in de Altea-regio. Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en twee badkamers (waarvan één ensuite). Alle kamers zijn verbonden met een ruim terras met een spectaculair panoramisch uitzicht. Het appartement heeft veel extra's zoals marmeren vloeren, vloerverwarming, jacuzzi op het terras, mooie ruime open keuken met bijkeuken en gesloten garage.