Luxe appartement Finestraat te koop: 1 bij 1 van 1

Vindt luxe appartement te koop in het prachtige kustplaatsje Finestrat met Altea Premium Properties, uw makelaar in Spanje. Wij helpen u graag met het vinden van uw appartement in Finestraat of een van onze anderen geliefde kustplaatsjes in Spanje zoals Javea of Altea.

Het dorp Finestrat is tamelijk bijzonder, het is zowel een bergdorpje en klein toeristisch resort aan de zee, pal aan de bergkant van Puig Campana gelegen. U kunt er genieten van prachtige uitzichten op de zee, Moorse architectuur en kleurrijke huizen. Het oude centrum van Finestrat ligt op 5 kilometer van het strand op een heuvel. Langs de helling lopen smalle straten van Moorse oorsprong via prachtige, witgekalkte en kleurrijke huizen.

Zie hier ons aanbod van prachtige appartementen aan de Costa Blanca. Heeft u direct al vragen over het kopen van een appartement in Spanje? Lees dan ons artikel over de aankoopprocedure en onze service of neem contact op met Altea Premium Properties makelaars.

2 Slaapkamer Apartment te koop Finestrat 160.000€

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 2 | Referentie: 1001

Campanabay is een privaat residentieel complex met 44 huizen, met ieder 4 appartementen . Twee van hen op de begane grond met een eigen tuin en de twee op de bovenste verdieping met een solarium. Alle huizen hebben parkeergelegenheid, gemeenschappelijk zwembad en aangelegde gebieden. Ze zijn ontworpen om te genieten van het leven in de Middellandse Zee.