Nieuwbouw woning kopen Javea: 1 bij 6 van 45

Makelaar Altea Premium Properties biedt nieuwbouw woningen te koop aan in onder andere Javea, ofterwijl Xabia. Uw makelaar aan de Spaanse kust helpt u graag met het vinden van uw woning onder de zon.

In Javea heeft de lokale bevolking een goede balans gevonden tussen toerisme en eigen welzijn. Kortom, Javea is een plek waar mensen wonen en vakantie vieren, die van privacy maar ook van gezelligheid houden en het massale willen mijden. Naast de unieke ligging aan de Costa Blanca en haar typische spaanse charme is Javea een dorp dat door het gemeentelijk beleid bewust ook dorp blijft. Geen hoogbouw, geen, massatoerisme, maar pure authenticiteit. Xàbia ligt ongeveer halverwege de Costa Blanca, tussen Calp (Calpe) en Dénia in.

Ongeveer een 30 minuten landinwaarts rijden van Denia en Javea vindt u de Jalon Vallei, ook bekend als de Vall de Pop. De Jalon Vallei staat bekend als een van de mooiste gebieden in Spanje. In januari en februari wordt het grootste deel van de vallei verlicht door de amandelbloesem die een deken van kleur vormt. De vallei staat bekend om zijn wijn en de lokale bodega’s die uitstekende Moscatel-wijn produceren.

Naast nieuwbouw woningen bieden wij ook villa's en een breed aanbod aan huizen te koop aan in Javea.

5 Slaapkamer Villa te koop Javea 1.490.000€

Slaapkamers: 5 | Badkamers: 4 | Referentie: 1054P

Deze moderne villa is afgewerkt volgens de hoogste normen en biedt ultieme luxe, bestaande uit 5 grote slaapkamers, 5 badkamers, grote open keuken en woonkamer, buiten zomerkeuken. Het buitenzwembad is perfect voor die lange zomermaanden en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op het Spaanse platteland en de zee.

4 Slaapkamer Villa te koop Javea 1.445.000€

Slaapkamers: 4 | Badkamers: 5 | Referentie: 1070M

Deze prachtige villa heeft 4 slaapkamers, 5 badkamers, een grote en lichte woon / eetkamer en een volledig uitgeruste keuken met Italiaans design, A / C, vloerverwarming, domoticasysteem en alle nieuwste technologieën, het heeft ook een spectaculair Infinity buitenzwembad van 12x4 m, een spa met een verwarmd binnenzwembad van 6 x 2 m en een fitnessruimte.