Nieuwbouw woning kopen Javea: 1 bij 6 van 20

Makelaar Altea Premium Properties biedt nieuwbouw woningen te koop aan in onder andere Javea, ofterwijl Xabia. Uw makelaar aan de Spaanse kust helpt u graag met het vinden van uw woning onder de zon.

In Javea heeft de lokale bevolking een goede balans gevonden tussen toerisme en eigen welzijn. Kortom, Javea is een plek waar mensen wonen en vakantie vieren, die van privacy maar ook van gezelligheid houden en het massale willen mijden. Naast de unieke ligging aan de Costa Blanca en haar typische spaanse charme is Javea een dorp dat door het gemeentelijk beleid bewust ook dorp blijft. Geen hoogbouw, geen, massatoerisme, maar pure authenticiteit. Xàbia ligt ongeveer halverwege de Costa Blanca, tussen Calp (Calpe) en Dénia in.

Ongeveer een 30 minuten landinwaarts rijden van Denia en Javea vindt u de Jalon Vallei, ook bekend als de Vall de Pop. De Jalon Vallei staat bekend als een van de mooiste gebieden in Spanje. In januari en februari wordt het grootste deel van de vallei verlicht door de amandelbloesem die een deken van kleur vormt. De vallei staat bekend om zijn wijn en de lokale bodega’s die uitstekende Moscatel-wijn produceren.

3 Slaapkamer Villa te koop Javea 565.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Referentie: 1066M

Deze moderne villa is gebouwd op een exclusief perceel van 1000 m2, op een uitstekende locatie in de urbanisatie Monte Olimpo kortbij Javea. De villa heeft een zeer praktische indeling en is verdeeld over één niveau met 3 comfortabele slaapkamers, 2 badkamers en een ruime woonkamer met directe toegang tot de volledig uitgeruste keuken. De woning heeft een groot terras en een prachtig zwembad, waardoor een perfecte plek om te ontspannen en te genieten.

3 Slaapkamer Villa te koop Javea 565.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Referentie: 1074M

Deze moderne villa is ontworpen op een verdieping voor comfortabel wonen met een grote slaapkamer met badkamer en-suite en directe toegang tot het zwembad en twee slaapkamers met een gedeelde badkamer. De grote leefruimte met open keuken heeft ook directe toegang tot de terrassen en het zwembad waardoor het zeer gemakkelijk is om van deze villa te genieten. Achter de keuken vinden we een berging en wasruimte.

3 Slaapkamer Villa te koop Javea 595.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 3 | Referentie: 1076M

Deze prachtige moderne villa is verdeeld over twee verdiepingen. De ingang van de villa bevindt zich op de begane grond. U vindt een grote woonkamer en een lichte eetkamer met ingerichte keuken en volledig uitgerust. Op deze verdieping bevindt zich ook een prachtige slaapkamer met kledingkast en een badkamer. Op de eerste verdieping is er een grote slaapkamer met badkamer en nog een slaapkamer. De villa heeft een groot terras met een mooi zwembad, carport voor twee auto's.

3 Slaapkamer Villa te koop Javea 605.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Referentie: 1039

Moderne nieuwbouw villa met zijn moderne design contrasterende natuurstenen elementen en grote glazen delen, Aan de ene kant van de villa vind je een gang met drie slaapkamers, twee badkamers (een en-suite) en gastentoilet. De andere kant van deze eigentijdse villa opent zich naar een ruime, lichtovergoten woon- en eetkamer, met een geïntegreerde volledig uitgeruste keuken en een aparte bijkeuken. Elke kamer van de villa biedt toegang tot het ruime terras en de tuin.

3 Slaapkamer Villa te koop Javea 670.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Referentie: 1078M

Deze mooie villa is ontworpen om op een perceel van 1000 m2 te bouwen . De ingang van deze twee verdiepingen tellende villa met dubbele hoogte bevindt zich op de eerste verdieping. Hier vindt u een ruime en lichte woon- en eetkamer met een geïntegreerde volledig uitgeruste keuken. Op dit niveau zijn er ook twee comfortabele slaapkamers met ingebouwde kasten en een badkamer. Op de tweede verdieping hebben we een grote slaapkamer met een badkamer in suite en toegang tot een eigen terras.

3 Slaapkamer Villa te koop Javea 695.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 3 | Referentie: 1072M

Deze uitzonderlijke villa heeft een totale oppervlakte van 163 m2 op een perceel van 1000m2. Het huis is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond is er een grote woon-eetkamer met een moderne geïntegreerde volledig uitgeruste keuken, een gastentoilet en een slaapkamer met en-suite badkamer. Allemaal met directe toegang tot het buitenterras, met een zwembad. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met en-suite badkamers en ingebouw kasten. Een prachtige tuin omringt het huis.