Nieuwbouw woning kopen Altea: 0 bij 0 van 0

Koop uw nieuwbouw woning in het prachtige kustplaatsje Altea met makelaar Altea Premium Properties in Spanje. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte nieuwbouw woning voor u in Altea of in een van onze andere favoriete plaatsjes aan de Spaanse Costa.

Altea ligt op 50 km van Alicante, op 10 km van Benidorm en op 130 km van Valencia, in de provincie Alicante, Costa Blanca. Ten noorden grenst het aan Calpe en ten zuiden aan Benidorm. Altea is het paradijs van de kunstenaars, bevangen door de schoonheid van de talrijke mooie plekjes, de witheid van de huizen en de straten die op zoek gaan naar de zee, een paradijs aan de Middellandse Zee.

Altea draagt de titel "Culturele Hoofdstad" van de Valenciaanse Gemeenschap, ondersteund door de talrijke kunstgalerijen, Fondsen van prestigieuze schilders, De Faculteit voor Schone Kunsten van de Universiteit Miguel Hernández en het kunstencentrum, Palau Altea.

Zou u graag een nieuwbouw woning kopen in Altea? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat u adviseren door de makelaars van Altea Premium Properties.