Nieuwbouw woning Costa Blanca: 1 bij 3 van 3

Koop uw nieuwbouw woning aan de Spaanse kust met makelaar Altea Premium Properties in Alicante, Spanje. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte nieuwbouw woning voor u onder de zon aan de Spaanse Costa.

De Costa Blanca is een populaire kuststreek in Spanje, gelegen aan de oostkust van het Iberisch schiereiland. De naam Costa Blanca komt voort uit het feit dat men in deze streek vroeger een zeer intensieve teelt van amandelbomen kende. De naam ‘witte kust’ slaat op de witroze kleur van de bloesem van de amandelbomen.

Langs de Costa Blanca liggen enkele zeer bekende en populaire badplaatsen. Het allerbekendst is Benidorm, de toeristenhoofdstad van heel Spanje. Na Londen en Parijs telt Benidorm het hoogste aantal hotelbedden van Europa. Kenmerkend is de bouwstijl: enorm veel hoogbouw. Meer bescheiden badplaatsen langs de Costa Blanca en in de buurt van Benidorm zijn Javea, Finestrat, Altea en Denia. In en rondom deze plaatsen bieden wij appartementen, huizen, villa's en nieuwbouw woningen te koop aan. Neem vandaag nog contact op en laat de makelaars van Altea Premium Properties u helpen met het vinden van uw droomhuis.

3 Slaapkamer New Development te koop Alcalali 295.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Referentie: 1020

Nieuwbouwproject in Alcalali. Het is een kleine gemeenschap van nieuwe villa's gebouwd met het beste materiaal . Deze villa's met drie slaapkamers en drie badkamers bevinden zich op onderhoudsarme kavels van 300m2 met een prachtig vrij uitzicht over de vallei van Jalon. Elke villa heeft een open, ruime keuken/eetkamer/woonkamer. Op dit niveau is er ook een gastentoilet,een berging plus toegang tot het zwembad. Op de eerste verdieping is er een grote slaapkamer met een en-suite badkamer.

3 Slaapkamer New Development te koop Finestrat 275.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Referentie: 1015

Nieuwbouw villa's "Birdie" in Balcón de Finestrat. Deze villa bestaat uit drie slaapkamers en twee badkamers op een individueel perceel van 350m2 met een panoramisch uitzicht over de zee, de bergen en de golfbaan. De tuin is van weinig onderhoud met privé zwembad. Het heeft een groot potentieel voor toeristische verhuur.

3 Slaapkamer New Development te koop Finestrat 275.000€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Referentie: 1016

Nieuwbouw villa "Tee" in Balcón de Finestrat op individuele plot met een prachtig uitzicht vanaf plot of solarium. De villa bestaat uit drie slaapkamers en twee badkamers (een en-suite) allemaal op een niveau. De woonkamer en open keuken zijn 35m2 en hebben directe toegang tot de tuin en het zwembad. Er is een groot potentieel voor toeristische verhuur. Er is een mogelijkheid tot kelder voor extra kosten.