Penthouse Costa Blanca te koop: 1 bij 6 van 10

Koop uw luxe penthouse aan de Spaanse kust met makelaar Altea Premium Properties in Alicante. Wij helpen u graag met het vinden van uw ideale penthouse aan de Costa Blanca in Spanje.

De Costa Blanca is de toeristische naam gegeven aan het kustgebied van de Middellandse Zee van de provincie Alicante. Deze streek is te bereiken via 2 dichtbijzijnde luchthavens: Alicante en Valencia.

Steden vol leven en moderne toeristische infrastructuur, middellandse zeedorpjes zoals Javea en Altea waar de tijd stil gestaan heeft, oneindige stranden van goudkleurig zand, rustig en helder zeewater en een weelderig kustgebied met indrukwekkende kliffen en kleine baaien. Niet ver van de kust, verbazen de zoutmijnen gelegen in een unieke natuurlijke omgeving, evenals bossen en bergketens van grote pracht.

De Costa Blanca geniet van meer dan 300 dagen zon per jaar, met een gemiddelde jaartemperatuur van 17 graden. Vind uw droomhuis onder de zon met de makelaars van Altea Premium Properties, bekijk tevens ons aanbod van nieuwbouw woningen en aanbevolen woningen.

4 Slaapkamer Penthouse te koop Altea 720.000€

Slaapkamers: 4 | Badkamers: 3 | Referentie: 1065

Prachtig penthouse in een wooncomplex met een adembenemend uitzicht. Het appartement bestaat uit een ruime en lichte woonkamer, vier slaapkamers en drie badkamers ( twee badkamers en-suite ), luxe keuken, open en overdekte terrassen, gemeenschappelijk zwembad, garage voor 3 auto's en berging. Naast de ruimte en luxe heeft u ook veel comfort dankzij de vloerverwarming, airconditioning, elektrische zonwering.

2 Slaapkamer Penthouse te koop Benitachell 526.600€

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 2 | Referentie: OV-RFA05

Model B, Verdieping 5, rechts., Met 2 slaapkamers, 2 badkamers en 228 m². Geniet van het spectaculaire uitzicht op zee. Een echt perfecte plek voor diegenen die willen genieten van het mediterrane klimaat en prachtige zonsopgangen, in een privé-wooncomplex naast de zee.

2 Slaapkamer Penthouse te koop Benitachell 513.000€

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 2 | Referentie: P1-OV-RFA02

Model Modelo B, Planta 5 Izq met 2 slaapkamers, 2 badkamers en 228 M2. Een promotie die vanwege zijn locatie geniet van het spectaculaire uitzicht op de zee waarvoor het Residential Resort Cumbre del Sol internationaal wordt erkend.Een werkelijk perfecte plek voor diegenen die willen genieten van het mediterrane klimaat en de prachtige zonsopkomsten, in een privéwoning naast de zee. Blue Infinity Blok C heeft 24 luxe appartementen die opvallen door hun grootte, met een oppervlakte van meer dan 240m² en terrassen van 40m², 3 slaapkamers en met distributies ontworpen om te genieten van het uitzicht op zee en de natuurlijke lichtinval, details die als resultaat een modern en elegant ontwerp vormen. Dit, samen met de uitrusting, zowel in materialen als in technologie die gericht is op het realiseren van zeer energiezuinige woningen, maakt de appartementen ideaal om het hele jaar door te verblijven of om te genieten van vakantieperiodes. Elk appartement heeft ook een overdekte parkeerplaats met pre-installatie van oplaadpunt voor elektrische auto's en opslag. Momenteel in aanbouw, ontdek meer details over deze luxe appartementen door contact met ons op te nemen.

4 Slaapkamer Penthouse te koop Ondara 379.500€

Slaapkamers: 4 | Badkamers: 4 | Referentie: RS 5976

Prachtig penthouse in Ondara. Prachtig penthouse in een zeer rustige omgeving met een indrukwekkend terras met uitzicht. Dit penthouse heeft twee verdiepingen met onafhankelijke ingangen verbonden door een interne trap. Verdieping 1: kamer en badkamer Hoofdverdieping: Mooie entree met ingebouwde kasten voor opslag, lakens, etc. Zeer ruime woonkamer met veel licht en toegang tot het terras. Goede kwaliteit keuken, licht, ruim met toegang tot het terras. Badkamer voor gasten. Twee ruime slaapkamer

3 Slaapkamer Penthouse te koop Beniarbeig 220.500€

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 3 | Referentie: 2643

Duplex penthouse in Beniarbeig Dicht bij alle voorzieningen. Gebouwd op 2 niveaus. 2008 Uitzicht op de bergen.