Makelaar in Javea: 1 bij 6 van 45

Wij zijn uw vastgoedmakelaar in Javea, wij helpen u graag met het kopen van uw droomwoning onder de zon. Wij verkopen onder andere appartementen, villa's en nieuwbouw woningen aan de Spaanse kust in Alicante. Met onze jarenlange ervaring binnen de huizenmarkt van Spanje ben u bij ons op het juiste adres.

Javea ligt ten noorden van de provincie Alicante, op gelijke afstand van de hoofdsteden van de provincies: Valencia in het Noorden en Alicante in het Zuiden, beiden met internationale luchthaven, liggen op circa 100 km.

De zone biedt één van de meest gevarieerde landschappen van de Middellandse Zee, met zee, bergen, valleien en kliffen van zeldzame schoonheid. Het hoogtepunt dat dit natuurlijk kustgebied van Javea biedt, zijn zeker de uitzonderlijke panoramische uitzichten, te bewonderen vanaf de route van de “miradores” of uitkijkpunten.

Het massief van de “Montgo” dat het natuurlijk park vormt, is de hoogste piek van het landschap en beschermt de regio van stormen uit het noorden. Deze voorwaarden zorgen voor een gunstig mikroklimaat, en op die manier geniet u in Javea van een gemiddelde jaartempertauur tussen de 18 en 24 graden.

5 Slaapkamer Villa te koop Javea 1.490.000€

Slaapkamers: 5 | Badkamers: 4 | Referentie: 1054P

Deze moderne villa is afgewerkt volgens de hoogste normen en biedt ultieme luxe, bestaande uit 5 grote slaapkamers, 5 badkamers, grote open keuken en woonkamer, buiten zomerkeuken. Het buitenzwembad is perfect voor die lange zomermaanden en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op het Spaanse platteland en de zee.

4 Slaapkamer Villa te koop Javea 1.445.000€

Slaapkamers: 4 | Badkamers: 5 | Referentie: 1070M

Deze prachtige villa heeft 4 slaapkamers, 5 badkamers, een grote en lichte woon / eetkamer en een volledig uitgeruste keuken met Italiaans design, A / C, vloerverwarming, domoticasysteem en alle nieuwste technologieën, het heeft ook een spectaculair Infinity buitenzwembad van 12x4 m, een spa met een verwarmd binnenzwembad van 6 x 2 m en een fitnessruimte.