Luxe Villa Spanje te koop: 1 bij 6 van 171

Wij zijn uw vastgoedmakelaar in Spanje, wij helpen u graag met het kopen van uw droomvilla onder de zon. Wij verkopen onder andere luxe villas, nieuwbouw woningen en luxe appartementen aan de Spaanse kust in Alicante. Met jarenlange ervaring ben u bij ons op het juiste adres en vinden wij voor u de perfect villa in Altea, Javea of Finestrat.

Volgens de World health Organisation (WHO) is het klimaat aan de Costa Blanca één van de gezondste ter wereld. De lucht is schoon, er is geen industrie. De zon schijnt gemiddeld 310 dagen per jaar en het regent niet veel. De winters zijn mild en de zomers zijn niet al te heet. De luchtvochtigheid is relatief laag. Kortom een uniek microklimaat dat een positieve werking heeft op de gezondheid. 
Daarbij wordt de Spaanse gezondheidszorg gerekend tot één van de beste van Europa. De publieke ziekenhuizen in de regio Costa Blanca Noord (Dénia, Benidorm en Villajoyosa) staan goed aangeschreven.


Costa Blanca in Spanje staat bekend om de prachtige natuur, een ruig en bergachtig binnenland en een schitterende kustlijn. Van mooie baaien en rotspartijen tot langgerekte kilometerslange zandstranden. Het landschap kenmerkt zich door olijf-, sinaasappel-, amandelbomen. Vooral het Noordelijke deel van de Costa Blanca is erg groen. 
Costa Blanca Noord is goed bereikbaar vanaf de vliegvelden van Alicante en Valencia.