Zoek resultaten: 1 bij 6 van 164

2 Slaapkamer Bungalow te koop Orihuela Costa 155.000€

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 2 | Referentie: MP9018

Nieuwbouw - 2 slaapkamer bungalows met tuin of solarium en gemeenschappelijk zwembad in La Florida - Orihuela Costa. Nieuw wooncomplex bestaat uit duplex met 3 slaapkamers en bungalows met 2 of 3 slaapkamers. Duplex bestaat uit 3 slaapkamers en 2 badkamers met een perceel van 76 m2 en een solarium van 36 m2. De bungalows op de begane grond bestaan ​​uit 3 slaapkamers en 2 badkamers met een tuin van 49,95 m2. Bungalows op de bovenste verdieping bestaan ​​uit 3 slaapkamers en 2 badkamers met een solarium van 77,15 m2. Bungalows op de begane grond en op de verdieping bestaan ​​uit 2 slaapkamers en 2 badkamers met een tuin van 33 m2 en een solarium van 60 m2. Het complex heeft een gemeenschappelijk zwembad voor kinderen en volwassenen met een jacuzzi, tuinen, speeltuin en een parkeerplaats. De residentie is gelegen in La Florida, in Orihuela Costa met zijn 16 km fijne zandstranden, rotsachtige baaien en sprankelend blauw water van de Middellandse Zee, die zich uitstrekt van Punta Prima (net ten zuiden van Torrevieja) en die Playa Flamenca, La Zenia, Cabo inneemt Roig, Villamartin, Campoamor en Mil Palmeras, inclusief hun vele urbanisaties (huisvesting en winkelontwikkelingen) langs de weg. Als golf uw sport is, dan is Orihuela Costa de plaats voor u. Je hebt 4 uitstekende 18-holes golfbanen tot je beschikking: Golf Villamartín, Real Club de Golf de Campoamor, Golf Las Ramblas en Las Colinas. Tegenwoordig is alles in Orihuela Costa ontworpen om het verblijf van de bezoeker te verbeteren. Met een netwerk van vestigingen met maximale kwalificatie, appartementencomplexen, zeilhavens & scholen, recreatiecentra, supermarkten, winkels, bars, disco's ... alles wat u nodig heeft voor een complete vakantie. In de winter en de herfst wordt alles opengehouden, omdat de bevolking het hele jaar door constant is. De Orihuela Costa (provincie Alicante) geniet het voordeel van een van de gezondste plekken op aarde te zijn (WHO Statistics), met ongeveer 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde jaartemperatuur van ongeveer 20 ºC, lage vervuiling en zeer weinig neerslag .

2 Slaapkamer Apartment te koop Finestrat 160.000€

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 2 | Referentie: 1001

Campanabay is een privaat residentieel complex met 44 huizen, met ieder 4 appartementen . Twee van hen op de begane grond met een eigen tuin en de twee op de bovenste verdieping met een solarium. Alle huizen hebben parkeergelegenheid, gemeenschappelijk zwembad en aangelegde gebieden. Ze zijn ontworpen om te genieten van het leven in de Middellandse Zee.

2 Slaapkamer Apartment te koop Benitachell 163.721€

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 1 | Referentie: CDS7507

Model BEGOÑA PL.BAJA CENTRAL, Appartement te koop in urbanización Cumbre del Sol, gelegen pal aan het strand, in de gemeente Benitachell, tussen Jávea en Moraira, aan de Costa Blanca Noord., Noord Costa Blanca. Model BEGOÑA PL.BAJA CENTRAL met 2 slaapkamers, 1 badkamers en 92 M2. Het complex Jardines de Montecala bestaat uit rug aan rug gebouwde appartamenten op twee niveaus, twee slaapkamer met terras en privé-tuin op de onderste verdieping en terras met barbecue op de bovenste. Een bouwproject gelegen in de urbanización Cumbre del Sol, in Benitachell, vlak bij Jávea en Moraira aan de Costa Blanca Noord, Spanje, Europa. Appartementen met oppervlaktes die variëren van 85 tot 105 m2, gebouwd in verschillende stijlen waaruit men kan kiezen. Geniet van de de complete, gemeenschappelijke faciliteiten zoals twee zwembaden met grote zonneterrassen, speeltuin en sociëteit, tuinen, gemeenschappelijke parking, enz.